Electrolux EMS 26415 X

Electrolux EMS 26415 X
8.0
UA:C [1.9.15_1155]
Rating: 8.0/10 (8 vote cast)
Electrolux EMS 26415 X , 8.0 out of 10 based on 8 rating
Baserat på 8 recensioner
Pris från: 4,470:-
Köp nu

Produktbeskrivning

En elektronisk styrd mikrovågsugn för inbyggnad i högskåp. En ugn med många funktioner som snabbt och enkelt kan ställas in.Tio automatiska program för snabb och enkel tillagning samt grillfunktion.

  • Med denna mikrovågsugn kan du göra ännu mer i ditt kök. Utöver de vanliga mikrovågsfunktionerna har den även en grillfunktion, när du vill ha dina maträtter perfekt brunstekta och krispiga.
  • När du behöver laga större måltider, t.ex. för hela familjen, kan denna ugn vara precis det du söker. Med ett ugnsutrymme på inte mindre än 26 liter är den stor nog för praktiskt taget alla maträtter.
  • Den här mikrovågsugnen kan enkelt styras via vred och knappar. Mikrovågsugnen har dessutom en smidig menydisplay som gör det enkelt att kontrollera alla parametrar.
  • För att hjälpa dig i varje fas av matlagningsprocessen har denna mikrovågsugn tre praktiska inställningar för olika matlagningsfaser (upptining, tillagning och varmhållning), vilka kan väljas individuellt eller användas i sekvens.
  • Denna mikrovågsugn har praktiska inställningar för automatisk upptining och andra program. Välj bara önskat program så justerar ugnen automatiskt alla inställningar.
  • När du har valt önskat matprogram vill du hålla ett öga på tillagningen. Det är därför som denna mikrovågsugn har en praktisk, digital display som ger dig feedback och uppdateringar om det valda programmets status.
  • Barnlåset inaktiverar knapparna
  • Starta med upptining, fortsätt med tillagning och avsluta med varmhållning.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn tillhör standarduppsättningen av prylar i ett modernt kök. Idag är svårt att tänka sig hur man gjorde innan 70-talet, då den lanserades på för den breda massan.

Läs mer

Köpa mikrovågsugn

Dags att skaffa en ny microvågsugn? Då kan det vara bra att kolla igenom lite olika tester. När man testar en mikrovågsugn är det flera olika parametrar som man tittar på.

Läs mer