Electrolux EMT38409

Electrolux EMT38409
N/A
UA:C [1.9.15_1155]
Rating: /10 (1 vote cast)
Electrolux EMT38409 , out of 10 based on 1 rating
Baserat på 1 recensioner
Pris från: 9,100:-
Köp nu

Produktbeskrivning

Två ugnar i en som kan kombineras med övriga produkter i Inspiration sortimentet. Varmluft och grill i denna mikrovågsugn ger dig större flexibilitet i din matlagning.

  • Den här helintegrerade mikrovågsugnen kommer att passa perfekt i ditt kök. Den har rena mjuka linjer som matchar resten av dina Electroluxprodukter.
  • Barnlåset inaktiverar knapparna
  • Med denna allt-i-ett-mikrovågsugn kan du baka, grilla eller mikra, vilket ger dig större flexibilitet över menyn samtidigt som extra utrymme frigörs i köket. Du kan ta en stek direkt ur frysen och tina den med mikrovågsugnsinställningen innan du grillar den - allt med samma ugn.
  • Ibland vill du bara ha en enkel och snabb måltid. Den här lättanvända mikrovågsugnen ger dig möjligheten att snabbt fixa detta. Vare sig du vill tina, tillaga eller bara värma upp något kan den här mikrovågsugnen hjälpa dig att mätta vem som än är hungrig.
  • Denna mikrovågsugns automatiska upptiningsprogram tinar upp maten automatiskt. Så snart programmet är färdigt kan du gå vidare med nästa steg i receptet. Och eftersom du vet att maten kommer att vara helt upptinad när programmet avslutas så behöver du inte kolla hur upptiningen fortskrider.
  • Den tydliga displayen på denna mikrovågsugn håller dig uppdaterad hur din matlagning fortskrider. Den är designad för att du enkelt skall ha kontroll för kunna koncentrera dig på allt annat som händer i köket
  • Ibland räcker inte tiden till för allt man vill göra men då har denna mikrovågsugn ett antal automatiska program som hjälper dig med matlagningen. De ser till att du använder rätt effekt, är enkel att aktivera och minimerar riskerna för att det skall bli fel

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn tillhör standarduppsättningen av prylar i ett modernt kök. Idag är svårt att tänka sig hur man gjorde innan 70-talet, då den lanserades på för den breda massan.

Läs mer

Köpa mikrovågsugn

Dags att skaffa en ny microvågsugn? Då kan det vara bra att kolla igenom lite olika tester. När man testar en mikrovågsugn är det flera olika parametrar som man tittar på.

Läs mer