alla microvågsugnar

Micro

En micro, eller mikrovågsugn som det också kallas, är en självklarhet i ett modernt kök. Produkten, som lanserades till den breda massan på 70-talet, har onekligen revolutionerat och förenklat matlagningskonsten.

Utbudet av olika modeller på marknaden är smått gigantiskt. Därför kan det vara klokt att lägga ned lite tid på att hitta den micro som passar dina behov och din plånbok.

I regel är det billigast ifall man köper sin micro över nätet. Kom dock ihåg att priset kan variera mellan olika återförsäljare. Det är således alltid klokt att ta sig tid till att kolla in flera olika webbutiker.

Priset på en micro börjar någonstans från 300 kronor. De riktiga värsting-modellerna kan dock kosta en bra bit över 5 000 kronor. Genom att på ett tidigt stadium bestämma sitt prissegment sparar man mycket tid i utgallringsprocessen.

Vilka funktioner bör en bra micro ha? Ja, frågan om vad som gör en micro bra kan ha flera olika svar. Självklart är allmän prestanda en viktig del. Men när det kommer till antalet funktioner, program och effekter kan åsikterna gå isär.

En del konsumenter vill ha en så enkel micro som möjligt, men andra gärna provar olika program. Tänk igenom vilken typ av användare du är! Det finns ingen mening att betala för olika finesser som du inte tänker använda dig av.

Micro, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn tillhör standarduppsättningen av prylar i ett modernt kök. Idag är svårt att tänka sig hur man gjorde innan 70-talet, då den lanserades på för den breda massan.

Läs mer

Köpa mikrovågsugn

Dags att skaffa en ny microvågsugn? Då kan det vara bra att kolla igenom lite olika tester. När man testar en mikrovågsugn är det flera olika parametrar som man tittar på.

Läs mer