Panasonic NN-GD351

Panasonic NN-GD351
9.4
UA:C [1.9.15_1155]
Rating: 9.4/10 (22 vote cast)
Panasonic NN-GD351 , 9.4 out of 10 based on 22 rating
Baserat på 22 recensioner
Pris från: 1,475:-
Köp nu

Produktbeskrivning

Denna kompakta Panasonic Inverter mikrovågsugn är bra när man vill ha lika brun, krispig och fin stekyta som med en vanlig grill, men med alla fördelar som finns i en mikrovågsugn, med 13 automatprogram för läckra och aptitretande rätter. Alla mikrovågsugnar med grillfunktion erbjuder en kraftfull grill. Den omedelbara hettan från grillen grillar snabbt och tillagar all traditionellt stekt mat inklusive toast, bacon och korv. Medium och Low för att passa all slags mat. I kombinationsläge körs både mikrovågsenergi och grill, vilket ger en brun och krispig stekyta på bråkdelen av den tid det brukar ta i en vanlig varmluftsugn. Auto Weight programs tillagar automatiskt ett urval mat, på bästa möjliga sätt, när vikten har angivits.

  • 950 W (IEC) uteffekt

  • 1 000 W Quartzgrill

  • 23 liters volym

  • 13 automatprogram

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn tillhör standarduppsättningen av prylar i ett modernt kök. Idag är svårt att tänka sig hur man gjorde innan 70-talet, då den lanserades på för den breda massan.

Läs mer

Köpa mikrovågsugn

Dags att skaffa en ny microvågsugn? Då kan det vara bra att kolla igenom lite olika tester. När man testar en mikrovågsugn är det flera olika parametrar som man tittar på.

Läs mer