Whirlpool AMW 831

Whirlpool AMW 831
N/A
UA:C [1.9.15_1155]
Rating: /10 (2 vote cast)
Whirlpool AMW 831 , out of 10 based on 2 rating
Baserat på 2 recensioner
Pris från: 5,598:-
Köp nu

Produktbeskrivning

Inbyggnadsmikro Ambient Line.

  • Antifingerprint - Specialbehandlad rostfri yta som motverkar att fingeravtryck och smuts fastnar, vilket underlättar rengöring.
  • Crisp - Mikro med Crispfunktion innebär tilllagningsmöjligheter utöver det vanliga. En grill ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida samtidigt som den speciella Crisppannan effektivt gräddar undersidan. Servera en läcker paj med spröd botten och gyllenbrun ovansida på runt 12 minuter, krispiga pommes frites till två personer på 10 minuter och baka en klassisk sockerkaka på 7 minuter.
  • Ångkokning - Funktion för ångkokning: mat ångkokas snabbt och varsamt utan att vitaminer, mineraler och färg går förlorade. Perfekt för tillagning av hälsosam och fettsnål kost.
  • Jet Defrost - Whirlpools patenterade upptiningsfunktion Jet Defrost tinar maten supersnabbt, upp till sju gånger snabbare än ett vanligt upptiningssystem.
  • 6th Sense - 6th Sense program värmer och tillagar mat helt automatisk. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn tillhör standarduppsättningen av prylar i ett modernt kök. Idag är svårt att tänka sig hur man gjorde innan 70-talet, då den lanserades på för den breda massan.

Läs mer

Köpa mikrovågsugn

Dags att skaffa en ny microvågsugn? Då kan det vara bra att kolla igenom lite olika tester. När man testar en mikrovågsugn är det flera olika parametrar som man tittar på.

Läs mer