Whirlpool MAX 28

Whirlpool MAX 28
9.2
UA:C [1.9.15_1155]
Rating: 9.2/10 (15 vote cast)
Whirlpool MAX 28 , 9.2 out of 10 based on 15 rating
Baserat på 15 recensioner
Pris från: :-
Köp nu

Produktbeskrivning

Mikrovågsugn med grill.

  • 3D mikrovågssystem - Whirlpools patenterade 3D-mikrovågssystem sänder ut mikrovågorna tredimensionellt istället för bara i en riktning. Maten tillagas eller värms både snabbare och med jämnare resultat!
  • Crisp - Mikro med Crispfunktion innebär tilllagningsmöjligheter utöver det vanliga. En grill ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida samtidigt som den speciella Crisppannan effektivt gräddar undersidan. Servera en läcker paj med spröd botten och gyllenbrun ovansida på runt 12 minuter, krispiga pommes frites till två personer på 10 minuter och baka en klassisk sockerkaka på 7 minuter.
  • Jet Defrost - Whirlpools patenterade upptiningsfunktion Jet Defrost tinar maten supersnabbt, upp till sju gånger snabbare än ett vanligt upptiningssystem.
  • Jet Start - Det kan inte bli enklare! Snabbstartfunktion som ger 30 sekunder full effekt med en knapptryckning och är idealisk för snabb uppvärmning av t.ex. drycker. Varje extra tryckning ger ytterligare 30 sekunder full effekt.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn tillhör standarduppsättningen av prylar i ett modernt kök. Idag är svårt att tänka sig hur man gjorde innan 70-talet, då den lanserades på för den breda massan.

Läs mer

Köpa mikrovågsugn

Dags att skaffa en ny microvågsugn? Då kan det vara bra att kolla igenom lite olika tester. När man testar en mikrovågsugn är det flera olika parametrar som man tittar på.

Läs mer